Opruiming van inboedels

Een inboedel opruimen houdt in dat we na een eerste telefonisch of mail contact ter plaatse komen kijken over welke oppervlakte het gaat en welke hoeveelheid te verwijderen goederen. Op basis van dit bezoek wordt een prijs bepaald, overeengekomen  welke data passen en wordt er finaal geprobeerd de locatie zo vlot mogelijk van alle goederen vrij te maken.

Dit kan gaan over woningen, schuren, bijgebouwen, tuinen, garages, enz.

Er wordt gewerkt op basis van vertrouwen en oplossingsgerichtheid. Niets van wat u wenst te behouden wordt meegenomen.

Contacteer ons

voor | na

Project Langemark

In Langemark gingen we aan de slag in een woning die reeds jaren leegstond. Stoffig, vuil en alsof de vorige bewoners er van dag op dag vertrokken waren. O.a . was er het frietvet dat nog in de friteuse stond...

In de schuur achteraan het huis, die enkel bereikbaar was door de woning zelf en een vervuild binnenkoertje, lag voor jaren aan papier, karton, hout, bankjes, glas, kapot speelgoed, verroest materiaal, ... Noem maar op, het lag er.

Na een tweetal dagen waren zowel het huis, het koertje als de schuur achterin volledig leeggehaald en veegschoon achtergelaten.

Type gebouw loods
Oppervlakte 1000m2
Werkuren 25
Kostprijs € 2.750

Project Deerlijk

In een woning in het centrum van Deerlijk werd alles verhuisd. De oudere mensen die verhuisd waren hadden er hun ganse leven gewoond en waren verzamelaars.
De zolder was nauwelijks te betreden, het eerste verdiep was met zijn 3 slaapkamers, bureau, badkamer en extra kamer goed bemeubeld en de benedenverdieping was ook goed aangekleed.

Na een weekend was alles uit de woning verdwenen, met uitzondering van de ingebouwde kasten die op vraag van de eigenaar mooi uitgekuist werden.

Achteraf kregen we nog een werk bij, de eigenaar van het aanpalende huis had ons zien werken en na een week tijd was ook zijn woning opgekuist.

 

Type gebouw woning 2 verdiepingen
Oppervlakte 400 m2
Werkuren 60
Kostprijs € 2300
voor | na