Opruiming van inboedels

Jules-Louis is gespecialiseerd in het opruimen van inboedels.

Het kan gaan om het opruimen of leeghalen van woningen, schuren, magazijnen, loodsen, bijgebouwen, tuinen, garages ...

Na een eerste contact komen wij ter plaatse kijken. Aan de hand van dit bezoek wordt een prijs bepaald, wordt overeengekomen welke data passen en wordt er finaal geprobeerd de opruiming van de inboedel zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Er wordt gewerkt op basis van vertrouwen en oplossingsgerichtheid. Niets van wat u wenst te behouden wordt meegenomen.

Voor het opruimen van inboedels zijn wij hoofdzakelijk actief in volgende regio's: Aalter, Brugge, Deinze, Diksmuide, Kortrijk, Roeselare, Tielt, Torhout en Waregem

Contacteer ons

voor | na

Project Langemark

In Langemark gingen we aan de slag in een woning die reeds jaren leegstond. Stoffig en vuil, alsof de vorige bewoners er van dag op dag vertrokken waren. Zo stond het frietvet nog in de friteuse...

In de schuur achteraan het huis, die enkel bereikbaar was door de woning zelf en een vervuild binnenkoertje, lag voor jaren aan papier, karton, hout, bankjes, glas, kapot speelgoed, verroest materiaal, ... Noem maar op, het lag er.

Na een tweetal dagen waren zowel het huis, het koertje als de schuur achteraan volledig leeggehaald en weg alles veegschoon achtergelaten.

Type gebouw loods
Oppervlakte 1000m2
Werkuren 25
Kostprijs € 2.750

Project Deerlijk

In een woning in het centrum van Deerlijk werd alles verhuisd. De oudere mensen die verhuisd waren hadden er hun ganse leven gewoond en waren verzamelaars.
De zolder was nauwelijks te betreden, het eerste verdiep was met zijn 3 slaapkamers, bureau, badkamer en extra kamer goed bemeubeld en de benedenverdieping was ook ruim aangekleed.

Na een weekend was de woning volledig leeggemaakt, met uitzondering van de ingebouwde kasten die op vraag van de eigenaar mooi uitgekuist werden.

Achteraf kregen we nog een werk bij; de eigenaar van het aanpalende huis had ons zien werken en na een week tijd was ook zijn woning opgekuist.

Type gebouw woning 2 verdiepingen
Oppervlakte 400 m2
Werkuren 60
Kostprijs € 2.300
voor | na