Opruiming Wondelgem

€ 3250,00

Deze smalle rijwoning was laatst bewoond door een familielid van de opdrachtgevers. Die persoon had er zijn ganse leven in geleefd. Het kan dan ook moeilijk zijn voor de familie om zelf alles leeg te halen, alles heeft een emotionele waarde.

 

Na een kort maar fijn bezoek op een zaterdagochtend met 4 familieleden zijn we allen overeengekomen voor een vast bedrag. Na het afwerken van enkele andere opdrachten werd een tweetal weken later ook in Wondelgem van start gegaan met de volledige opruiming.

 

Het is een smal huis met veel ruimtes en een beperkte doorgang, waarbij alles langs de voordeur naar buiten moet. In zo'n geval kan men niet anders dan beginnen in de eerste ruimte, en zo ruimte per ruimte opschuiven naar achter. Ook alles van boven moest steeds via de smalle trap naar beneden gedragen worden. Algemeen was het zeker geen vuil werk, maar jaren en jaren van meubelen op eenzelfde plaats zorgen toch voor stoffige wanden en vloeren. Het was goed om alles eens te vegen.

 

Behalve de woning zelf was er ook afgesproken om de tuin deels op te ruimen, met name de beide tuinhokken uit te kuisen en een grote hoeveelheid houtafval op te ruimen dat al enkele jaren opgestapeld was. O.a. veel takken van sparren, wat veel klein vuil achterlaat als je het versleept of naar buiten moet dragen door de voordeur. 

 

Eind goed, al goed, na 4 dagen zwoegen was alles opgeruimd en was de woning klaar voor verkoop.

Artikelnummer: 20200826-405

Interesse in dit artikel?
+32(0)472 761 825
Mail ons hierover

Nieuwe producten

Een overzicht van de nieuwste producten in ons gamma.