Ontruimen magazijn in Kuurne

U wilt de inboedel van een magazijn in Kuurne professioneel laten ontruimen?

Jules-Louis is gespecialiseerd in het opruimen van inboedels.
Het kan gaan om het opruimen of leeghalen van woningen, schuren, magazijnen, loodsen ...

Bij opruiming of ontruiming van een magazijn komen we na een eerste contact ter plaatse kijken. Aan de hand van dit bezoek wordt een prijs bepaald, wordt overeengekomen welke data passen en wordt er finaal geprobeerd het ontruimen van het magazijn zo snel en efficiƫnt mogelijk te laten verlopen.

Er wordt gewerkt op basis van vertrouwen en oplossingsgerichtheid. Bij het leegmaken van een magazijn wordt niets meegenomen dat u wenst te behouden.

Voor het ontruimen van magazijnen zijn wij o.a. actief in Aalter, Ardooie, Bavikhove, Bissegem, Brugge, Deerlijk, Deinze, Diksmuide, Gullegem, Harelbeke, Heule, Hooglede, Hulste, Ieper, Ingelmunster, Izegem, Kortrijk, Kuurne, Ledegem, Lendelede, Lichtervelde, Menen, Meulebeke, Moorslede, Ooigem, Oostkamp, Oostrozebeke, Oudenaarde, Roeselare, Tielt, Torhout, Waregem, Wevelgem, Wielsbeke en Zwevegem.

Contacteer ons telefonisch op 0472 76 18 25 of via mail op juleslouis@juleslouis.com.

Bel ons Mail ons

voor | na
Ontruimen magazijn in Kuurne Ontruimen magazijn in Kuurne

Leeghalen woning en schuur

In Langemark gingen we aan de slag in een woning die reeds jaren leegstond. Stoffig en vuil, alsof de vorige bewoners er van dag op dag vertrokken waren. Zo stond het frietvet nog in de friteuse...

In de schuur achteraan het huis, die enkel bereikbaar was door de woning zelf en een vervuild binnenkoertje, lag voor jaren aan papier, karton, hout, bankjes, glas, kapot speelgoed, verroest materiaal, ... Noem maar op, het lag er.

Na een tweetal dagen waren zowel het huis, het koertje als de schuur achteraan volledig leeggehaald en weg alles veegschoon achtergelaten.

Type gebouw woning en schuur
Oppervlakte 1000m2
Werkuren 25
Kostprijs € 2.750

Leegmaken woning

In een woning in het centrum van Deerlijk werd alles verhuisd. De oudere mensen die verhuisd waren hadden er hun ganse leven gewoond en waren verzamelaars.
De zolder was nauwelijks te betreden, het eerste verdiep was met zijn 3 slaapkamers, bureau, badkamer en extra kamer goed bemeubeld en de benedenverdieping was ook ruim aangekleed.

Na een weekend was de woning volledig leeggemaakt, met uitzondering van de ingebouwde kasten die op vraag van de eigenaar mooi uitgekuist werden.

Achteraf kregen we nog een werk bij; de eigenaar van het aanpalende huis had ons zien werken en na een week tijd was ook zijn woning opgekuist.

Type gebouw woning
Oppervlakte 400 m2
Werkuren 60
Kostprijs € 2.300
voor | na
Ontruimen magazijn in Kuurne Ontruimen magazijn in Kuurne
1 | 2
Ontruimen magazijn in Kuurne Ontruimen magazijn in Kuurne

Ontruiming loods

Een kleine loods, achteraan een huis in Harelbeke en ook enkel te betreden via een smalle gang door de garage, lag vol met materiaal zoals hout, tuinresten, potten en pannen, glas, meubelen en veel ander materiaal.

Na een dag werk met 3 man was alles proper opgekuist, inclusief een berg glas van 3 ton, die terugging tot 1984, die in een bewaarkelder lag in de loods.

Type gebouw loods
Oppervlakte 600 m2
Werkuren 24
Kostprijs € 1.600

Opruiming woning

In april werden we gecontacteerd door een dame die onlangs haar vader verloren was. De man leefde zeer verzorgd op het gelijkvloers van de rijwoning, maar liet een verwilderde tuin na en een volgestouwde eerste verdieping en zolder, gevuld met een leven aan serviezen, kleren, meubelen, kindergerief en hout. Heel veel hout. Overal hout. 

Na overleg met haar man en vergelijking met andere firma's viel de beslissing om met ons in zee te gaan. 

De week erop gingen we van start en 3 dagen later trokken we voordeur achter ons dicht, de tuin opgeruimd, de bergingen leeggemaakt, en de volledige woning veegschoon achtergelaten. 

Type gebouw woning met tuin 
Oppervlakte 800 m2
Werkuren 60
Kostprijs € 4.500
1 | 2
Ontruimen magazijn in Kuurne Ontruimen magazijn in Kuurne
voor | na
Ontruimen magazijn in Kuurne Ontruimen magazijn in Kuurne

Leeghalen loods

Deze loods was voor meer dan de helft volgestouwd met meubelen, karren, wagens, witgoed, boilers, ramen, textielafval, banden, oud ijzer, machines, elektrische apparaten, en nog veel meer. 

Bij het binnenkomen lijkt het altijd niet erg veel, goed doenbaar en makkelijk op te laden.
Niets is minder waar, meer dan 4 volledige optrekcontainers werden hier gevuld, zonder de 3 aanhangwagens te rekenen, nog enkele karren hout en 4 meubelbakken vol met materiaal dat voor de helft nog bruikbaar leek.

Na 2 dagen met 4 mensen op te ruimen konden we uiteindelijk alles vegen, de laatste stoel opladen en de eigenaars van de loods hartelijk bedanken voor hun gestelde vertrouwen in ons, hopend dat ze even tevreden waren over het resultaat als wijzelf.

Type gebouw loods
Werkuren 64
Kostprijs € 1.700